Aikataulut ja reitit

Linja-autoliikenne

Kauko- ja seutuliikenne

Meri-Lapin joukkoliikenneviranomaisen sopimusliikenne ajetaan seuraavasti:

- Liikennöinti Tervolassa ja Keminmaalla sekä em. kunnista Kemiin ja Tornioon käynnistyy kesätauon jälkeen pääsääntöisesti 10.8.2022. Poikkeuksena Tervolan koulukuljetuksia palvelevat vuorot, jotka aloittavat liikennöinnin jo 9.8.2022. Lisäksi vuorot ma-pe Kemiin ja Tornioon 8:ksi sekä klo 14 lähtevät paluuvuorot Kemistä ja Torniosta ajetaan jo 2.8.2022 alkaen, kun Lappian opetus käynnistyy. Liikennöitsijät Kemin Taksipalvelu Oy, Heiskasen Liikenne Oy ja Taksi Tmi Make Lampela. Aikataulukooste (pdf)

- Asiointivuorot TiTo Simon ja Kemin välillä ajetaan ympäri vuoden normaalisti aikataulun mukaan. Liikennöitsijä K.Hekkanen Oy.

- Sunnuntailiikenne Kemin ja Tornion välillä ajetaan ympäri vuoden normaalisti aikataulun mukaan. Liikennöitsijä NET-Matkat.

Ns. markkinaehtoisen liikenteen osalta liikennöitsijät päättävät liikennöinnistään itsenäisesti.

Linja-autojen ajantasaiset kauko- ja seutuliikenteen aikataulut ja reitit löytyvät Matkahuollon aikatauluhausta matkahuolto.fi sekä Reitit & Liput -mobiilisovelluksesta ja linja-autoyritysten kotisivuilta. 

Matkahuollon aikatauluneuvonta puh. 0200 4000
Aikataulut ja hinnat, avoinna 24/7, 1,99 €/min + pvm

Kaupunkiliikenne 

Kemin kaupunkiliikennettä liikennöi Kemin Taksipalvelu Oy. Liikenteen järjestämisestä vastaa Meri-Lapin joukkoliikenne. Talviliikennekausi alkaa 10.8.2022.

2B2Kemin kaupunkiliikenteen uusi ilme 1.7.2020 alkaen. Kuva: Kemin Taksipalvelu Oy

 

Tornion Kaupunkilinjasta vastaa Tornion kaupunki. Tiedot löytyvät Kaupunkilinjan kotisivuilta.

Liikenne valtakunnan rajan yli

Normaalioloissa Tornion Kaupunkiliikenne sekä lähes kaikki Tornioon saapuvat kauko- ja seutuliikenteen vuorot liikennöivät Tornion ja Haaparannan yhteiselle matkakeskukselle, joka sijaitsee valtakunnan rajan läheisyydessä Ruotsin puolella. Matkakeskukselta on jatkoyhteyksiä muualle Ruotsiin. Aikaisempien koronarajoitusten jäljiltä liikennöinti yli rajan on kuitenkin tällä hetkellä vähäistä.

Joukkoliikenne Haaparannalla (ruotsin kielellä)

Sivustolla mm. Haaparannan kaupunkilinja Ringlinjen ja Pohjois-Ruotsin linja-autoaikatauluja.